http://www.youtube.com/watch?v=8PBzsY_WL8M
Soolouutuus bändilevyä odotellessa ilmestyy 17.12.
Honk your hornTrilogian toinen osa ulkona 6.4.
http://www.youtube.com/watch?v=pP32ickWBgA Tilaa meilistä 5e. Valamolle kiitos, se on loppu-sold out!

8.5. osa 3/3 saatavana meilistä, keikalta. Facebook tietoilee julkaisuhaastattelusta enemmän. http://www.youtube.com/watch?v=sYenmVloAY8Staatusti Quota!


Rokkia Ikä Kaikki tästä voit kuulostella koko uutukaisen biisit poikineen-ja ostaa Woima Hannulta äänite (woimasointu records)


Tahdon olla Alatalo

Rytmirotat: Rokate hokate (promo)
Woimasointu

Minkä tahansa pubin bändinurkkaukseen soveltuva Rytmirotat lähestyi kahden biisin pikkulevyllä, joka tarjoaa ennakkomaistiaisia tulevalta Rokate hokate -albumilta. Näiden näytteiden perusteella Rytmirotilla on verrattoman rento ote ja pilkettä kaikissa neljässä silmäkulmassa. Triokokoonpanolla soitettu "härmänkielinen rock n' roll" ja "kaihoisa baarikantri" ei toki mitään muuta voisi ollakaan. Kahdesta biisistä ensimmäinen, Bettinan sohvalla on tietenkin kunnianosoitus ihanalle Bettina S:lle, jonka tykö Pasi Peltokangas (kitara, laulu), Joni Hannula (rummut) ja Noora Tikkakoski (basso) haluavat juttelemaan suomenruotsia. Rennosti rullaava ja hauska biisi. Maantiedeaiheinen Vjeteliin on rokkia tien (numero 13) päälle. Leppoisa biisi tämäkin. Näillä eväillä ei toki päästä vuoden loppulistolle, mutta parin kaljan kyytipoikana kulmapubissa menee kyllä. Rytmirotat on omassa karsinassaan oikein mukava tuttavuus.

Tuomas Tiainen


 kuuntele