RYTMIROTAT
-perinteisempää rock'n'rollia härmänkielellä-

Rytmirotat MySpace


Rytmirotat tarina alkoi v 2005. Puhtorenin ollessa vielä huilitauolla Pasi laittoi niin ikään trio-pohjaisen rokki orkesterin pystyyn. Annetaan miehen itse puhua:
- Halusin vielä roken rollimpaa pamputusta kuin james puhto ren, siis vanhakantaista tavaraa tarkotan. Suomensin keikoille ens'alkuun esim crazy cavan matskua. Se lähti kentälle hyvin meneen,.ja sitten kun alettiin levyttää tein tiettty omaa matskua niille lätyille, niin kuin aina. Aika paljon siinä sitte kierrettiin ja tehtiin noina seuranneina vuosina lopulta 12 rotat-albumia.

Jos tahti oli kiivas levynteossa, eritoten oli myös keikkarintamalla:
- Kyllä joka säässä mentiin joka koloon ympäri ämpäri.Jari möi. Tuli ok palautetta ja tiesin homma toimii, niin mikäs siinä. Ukkoo vaihtu väliin hektisinä aikoina, niin ja mimmiäkin, kun se Noorakin oli bassossa toista vuotta.

Tuhannen showta, kymmenenen vuotta. Bändi jäi tauolle 2015. Pasi teki keikkaa soolona, ja myös toinen orkesterinsa James puhto-ren oli aktivoitunut taas lavoille vuodesta 2008 alkaen:
- Teimme 10v rotat juhlasinkun ja sitten Msl Mikalla lisääkin äänityksiä, pitää tsiikata oisko niistä vielä joskus.. Puhto tuli enempi päälle ja päälle, ja taukomme vain jatkui ja jatkui.. Kyllä on noita soolo juttuja tullut tässä kanssa väliin kanssa duunattua, oisko kuutisen plättyä. Siis tommoista virallista kuviota. Youtuben ihmemaailmassa kun on myös sitten sitä tätä, sellasta joutokamaa, eri ottoja, liveä ja noin.

Uutta Pasi B Goode soolo levyä voi tiedustella osoitteesta info@rytmirotat.net

Keikat ja Tiedustelut Puhto-Musa Oy/Jari
Täältä levyt, tiedustelut: info@rytmirotat.net